Onze leveranciers

Onze leveranciers:  Lokaal, duurzaam en veel liefde voor hun vak!

Proeflokaal Duiven heeft een dubbele betekenis, onze missie en visie is om op een duurzame manier te ondernemen waarbij wij de verbinding zoeken tussen lokale ondernemers en/of leveranciers die op een eerlijke manier ingredienten verbouwen / verkopen. Daarnaast zoeken wij naar partners en streekgenoten die de zelfde liefde delen voor ons prachtige vak.

Proeflokaal Duiven is streekgenoot van Liemerstrots

Streekgenoot
Streekgenoten zijn producenten en verwerkers van Liemerse streekproducten.
Zij produceren en verwerken producten binnen de voedingssector en vormen samen een sterk lokaal netwerk.

Streekproduct
Het begrip streekproduct staat garant voor producten met een gegarandeerde herkomst van grondstoffen uit de Liemers of zijn daar een be-of verwerking van.

Meer informatie klik hier

  

De groene schuur

De Groene Schuur is een sfeervol en onderscheidend belevingsbedrijf in Groessen. U bent van harte welkom bij eigenaren Ferdinand en Anja Eeuwes. In de tuinbouwkassen van De Groene Schuur worden o.a. diverse (tropische en vergeten) groenten, diverse soorten pepers en kruiden verbouwd.

Meer informatie klik hier

  

Boerderij Arns

Anita Arns: ‘Onze buffelboerderij is een echt familiebedrijf. Wij houden waterbuffels voor de melk en het vlees. Alle buffelmelk en vlees verwerken we zelf. Van de melk maken we o.a. buffelmozzarella, buffelyoghurt en buffelfetta. Naast deze zuivel verkopen wij ook het vlees van de waterbuffel waaronder buffelgehakt, buffelburger, biefstuk, saucijzen.

Meer informatie klik hier

  

Dykhoeve

‘Dykhoeve in Herwen, waar runderen in kruidenweides lopen, en varkens buiten wroeten, waarbij ze hun eigen voedsel bij elkaar scharrelen.
Door het openstellen van de boerderij kom je meer te weten over de dieren, waarmee we de voedselproductie weer dichter bij de consumenten brengen.

Meer informatie klik hier

Eerlijk vlees | onze vleesvarkens en koeien lopen buiten bij De Dykhoeve
  

Mitra Dennis Kock

Drankenspeciaalzaak Mitra Dennis Kock in Duiven is een nieuwe en frisse slijterij binnen de Mitra organisatie. U treft hier een zeer uitgebreid assortiment speciaalbieren, wijnen, whisky's en mooie rums aan. Maar ook voor frisse likeuren of de mooiste wodka's kunt u hier uw favoriet vinden.

Meer informatie klik hier

 

Mitra Duiven, Dennis Kock
  

Hofishop

Hofishop is de professionele partner voor al je facilitaire benodigdheden. Wij leveren een compleet assortiment aan schoonmaakmiddelen, -materialen -machines, disposables en hygiënesystemen. Met een ruime kennis in de branche zijn wij dé gesprekspartner voor iedere branche.

Meer informatie klik hier

 

 

 

 

© 2020 - 2021 proeflokaalduiven | sitemap | rss