21 Diner

21 Diner

Eindelijk is het zover! Je bent eindelijk echt volwassen en hoeft geen verantwoording meer af te leggen aan je ouders. Dat moet gevoerd worden en ook goed gevierd worden! Wij helpen jou graag bij de organisatie van jou 21 diner om deze ongevergetelijk te maken, één waar nog lang over nagepraat gaat worden.

Samen spreken we bij binnenkomst nog een keer jou wensen door voor vanavond. Voor een selectgroepje van 20 personen verzorgen onze medewerkers vanavond een prachtig amusediner. Wij zullen gelijk beginnen met het ombouwen van de ruimte tot een echte dinerruimte. Wij nemen ondertussen de keuken van je ouders geheel over en zorgt dat hier alles klaarstaat voordat het diner begint.

Ontvangst!
Wanneer jou vrienden op de stoep staan, staan ook wij klaar met een heerlijke welkomst cocktail. Iedereen begeeft zicht langzaam richting de dinertafel onder het genot van de heerlijke cocktail. Op tafel staan karaffen met fruitwater klaar zodat je af en toe een slokje water kan nemen naast je wijn. Want zeg nou zelf, bij een mooi amuse diner horen toch bijpassende wijnen?

Diner
De kok legt de laatste hand aan het voorgerecht, terwijl de medewerkers de wijn die bij de eerste gang hoort uitschenken. Eetsmakelijk!

Sorteer op
 • 21 Diner gepersonaliseerd
  21 Diner gepersonaliseerd

  6 - Gangenmenu∙ 3 x Amuse & diverse broodsoorten
  ∙ Tafelwater & Styling
  ∙ Chefkok & Gastvrouw
  ∙ incl. Wijnarrangement á € 35,50
  ∙ € 79,50 p.p.

  Servies & aankleding

  Voor uw thuis wordt een tafel gedekt met ons…

  € 79,50
Sorteer op
© 2020 - 2021 proeflokaalduiven | sitemap | rss