Catering

Smaak | Beleving | Passie |Trouwen

Kom verder, en plan je droom bruiloft!

De groene schuur een unieke locatie!

De stijlvolle ruimtes waarin de groente's gekweekt worden bieden een sfeervol decor voor jullie bijzondere trouwdag. Geef elkaar het ja-woord. In de achterste kas, waar het zonlicht fraai door de ramen de groene ruimte binnenstroomt. Huwelijksfoto’s kunnen jullie nemen op het grasveld tussen de gewassen of in de prachtige groene omgeving.

Private Dining

Naar het restaurant gaan is leuk. Maar heb je er weleens aan gedacht om het restaurant naar je huis te halen? PROEFLOKAAL DUIVEN verzorgt een professionele kok bij jou thuis. Met mooie, eerlijke gerechten en bijpassende wijnen zorg ik ervoor dat jouw huis voor één avond verandert in een waar restaurant. Afgestemd op jouw specifieke wensen.

Een vier-, vijf- of meergangenmenu met bijvoorbeeld een speciaal voor het diner samengesteld wijnarrangement. De mogelijkheden zijn zeer divers. Wij komen eerst bij je langs en neem letterlijk een kijkje bij jou in de keuken. Wij inventariseer je specifieke wensen, hoeveel gasten er komen, wat je aan het diner wilt besteden en geef menusuggesties. En als je het diner bij je thuis extra sfeervol wilt omlijsten, dan verzorgen wij ook de aankleding.

© 2020 - 2021 proeflokaalduiven | sitemap | rss