"Fine dining Barbecue" Vanaf: 6 - Personen (€ 99,00 p.p.)
Wat kan je van het "Fine dining Barbecue" Arrangement verwachten?
De koks van Proeflokaal Duiven zijn een jong en dynamisch team van chefs dat zich onderscheidt in creativiteit en kwaliteit voor een culinaire beleving. Oscar Grift en Anthony Mombarg combineren barbecue gerechten met een subtiele twist.
Met hun liefde voor barbecue, enthausiastme en gezelligheid zorgen de twee heren voor een topavaond met subtiele gerechten van de barbecue en een avondvullend programma!
- Vanaf 6 personen
- 2 Chefs die Koken & Bedienen
- Servies en bestek
- 5 - gangen
- 3 Amuses
- Brood en smeersels
- De chef laat de keuken schoon achter
- Vanaf 16 personen komt er standaard bediening mee
Wat moet je zelf nog doen voor het thuisdiner van Proeflokaal Duiven?
- De tafel verder naar wens aankleden
- Genieten!
Amuse: Oesters, Gemarineerde watermeloen, geconfijte eendenbout |
1e gang |
Bavette 18 uur gegaard op 55graden licht geschroeid |
2e gang |
Gerookte zalmfilet met citroenvinaigrette, zoetzure groente en micro leaves |
3e gang |
Ruleau van kippendij met serranoham, kruiden en gegrilde groente |
4e gang |
Boneless ribs, spareribs langzaam gegaard zonder bot met barbecuejus en aardappelfondant |
5e gang |
Rib eye steak met truffeljus, geroosterde groente en creme van aardappel |
6e gang |
Gegrilde ananas met witte chocolade mousse, atsina en sorbet ijs. |